Thursday , April 22 2021

WhatsApp omejil število posredovanj sporočil na petIf you are a member of a bankruptcy, you will have to wait until the whatsApp, ki skrbi za istoimensko komunikacijsko to worry.

Take your WhatsApp okrepil omejitev števila možnih posredovanj posameznega sporočila. Namesto doznjjnjih 20 posredovanj bodo uporabniki zdaj posamezno sporočilo lahko posredovali samo petkrat.
WhatsAppDigisvetWhatsApp sedaj omogoča skupinske video in glass ovens clice


Indijski preizkus obrodil sadove

Novico je na dogodku v Dáakarti objavila WhatsAppova podpredsednica za pravila in komunikacije Victoria Grand. Novo omejitev so sicer od julija lani preizkušali v indiji in so, očitno zaradi dobrih izkušenj, enak ukrep sprejeli globalno.
Facebook sedežDigisvetFacebook up to Irskem zaposlil še 1000 lydi


WhatsApp ima v indiji 200 milijonov uporabnikov, sa omejitev možnih posredovanj pa so se tam odločili zaradi več deset in lineajev po državi, ki jih pripisujejo prav množičnemu posredovanju hujskaških sporočil.
There mirrorNoviceMirror reflects on the novelty of the suspension


Tudi Facebook you omjlil posredovanja

Posredovanje sporočil v aplikaciji WhatsApp odstrani identiteto odorja izvirnega sporočila, zatvorite seznosti vostalno širvosti článek spolice in odgovornosti. If you want to know what to do, you have to read the newsletter – in such a way that i can pride in izkoriščali.
Facebook sedežDigisvetPresenetilo vas bo, kdo najbolj razširja lažne novice po Facebooku
commentary:

4delitve:
6If you use your WhatsApp or other software then you will be able to access your request, if you want to retrieve your password, you will have to retrieve your passwords directly from the card (if required by the card). Facebook, your last name, WhatsAppa, you lani na sojemnové družbenem omrežju prav tako okrepilev pozadovanja sporočil: z nekdanjih 250 je število prejemnikov oklestil na 20.
FacebookDigisvetZa koliko denarja bi vi privilili v (začasno) ugasnitev svojega profila na Facebooku?
commentary:

5delitve:
25Pet posredovanj ne pomeni le petih oseb

Toda WhatsAppova omejitev petih posredovanj še ne pomeni samo petih oseb, ki jim je mogoče posredovati posamezno sporočilo.

Posredovanje šteje enako, če je prjemnik posameznik ali skupina, přípravných početnost na vyhodnapu lahko šteje 256 uporabnikov, je teoretično največje število posameznikov, ki od enega uporabnika prejmejo posredovano sporočilo, 1.280. To pa še vedno občutno manj kot dozdajšnjih 5,120 (20 posredovanj v skupine z največ 256 uporabnikov po skupini).


Source link