Wednesday , October 27 2021

Več poškodovanih v eksploziji v znani pekarni[ad_1]

GROSUPLJE – Uprava za zaščito in reševanje poroča o požaru v objektih, višjih stavbah v Grosupljem. To see or svoji spletni strani zapisali ob 14.04.

Po naših informacija je eksplodiralo v znani Pekarni Grosuplje na Gasilski cesti 2, več ljudi naj bi bilo ranjenih. Po informacija bralca je prišlo do napake pri plinu, saj naj bi nekje puščalo.


Huda eksplozija se je zgodila malo po 14. uri. PHOTO: Bralec Borut

Po prvih podatkih ljubljanske policijske uprave naj bi bilo poškodovanih sedem oseb, ki naj bi utrpele lahke telesne poškodbe in niso življenjsko ogrožene. Ostali zaposleni in proizvodnji so evakuirani iz objekta. There are so many intervening službovs, which are your business activism.

Zaradi obsežnosti in zahtevnosti ogleda ter vzpostavitve pogojev za delo, se bo ogled kraja opravljal jutri v dnevnem času, so še sporočili s policije. Vzrok eksplozije bo predvidoma znan po opravljenem ogledu. Kraj dogodka bodo policisti zavarovali, nadaljevali pa bodo tudi z nujnimi ukrepi.

Pekarna Grosuplje je ena največjih domačih pekarn, saj letno količino proizvedenih pekovskih izdelkov merijo v milijonih kilogramov. Izdeluje prek petdeset vrst kruha in pekovskega peciva ter dober ducat finega peciva. Zaposluje okoli 200 delavcev.

Ste tudi vi na kraju dogodka ali pa ste opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografije ali video.

[ad_2]
Source link