Thursday , January 27 2022

Teden v zvezdah[ad_1]Stvari se bodo usmerile v preteklost in jasne nam bodo postale napake, ki jih bomo morali analizirati, da jih ne bomo več ponavljali. Strelčevo obdobje nam bo prineslo zimske temperature. Povezujemo se lahko s podzavestnimi izkušnjami in se spomnimo stvari, ki smo jih nekoč že delali i jih lahko zdaj znova obudimo. Popelje nas lahko tudi intutivno razmišljanje ter domišljijski svet. Prav zato je strelec mistično znamenje, napol energijsko, a ljudje, rojeni v njem, povzemajo njegove lastnosti ter skoraj nikoli ne poznajo izjave, da nekaj ni mogoče. Te strelčevske narave se bomo navzeli prav vsi v tem čudovitem obdobju, ki nas bo izpolnjevalo s svežo energijo.
The prosecution of Venera is a fierce opposition from Uranom, a leader in the fight against conflicts of financial downturn or projections, and Merkur retrograden. To se bo še najbolj izražalo v družinskem življenju. Seveda to ne velja za ljudi, ki zavestno rešujete vse izzive, saj vam bo ta aspekt omogočal jasen vpogled in spremembe, ki jih morate storiti na področju financ.
Padua luna in retrogradni Merkur nam bosta pomagala pri uresničevanju vseh ciljev, v katere ste vlagali energijo od septembra naprej. Čaka nas pozitivno naravnan teden, pri katerem naj bo počitek postavljen pred delo, saj boste le v trenutkih spokojnosti lahko dobivali prave informacije in bo druženje potekalo na lahkoten način.
Na nebu se bodo v tem tednu v konjunkciji srečali pomembni planeti. Aspektom kemimi kosimi, pomeni, da planet zasveti z dvojno močjo, ke naj bo bo prineslo izjemno pomembne informacije. For the benefit of the intuition, the Sonce in the Jupiter booth, will be the first to make a living in the podporo. V pogledu bo teden res vsestransko izpolnjen. Še enkrat bom opozorila, da se v času retrogradnega Merkurja ne dela novih korakov, ne podpisuje novih pogodb, pač pa se ureja le stvari za nazaj. Beside Venera, you have a great deal of time, since you have a great deal of energy in this glamorous world.
V torek bo pomemben dan, ker bosta dva kazimi aspekta, Sonce in retro Merkur ter Jupiter. Izjemna energija omogoča, da pogovorite o pomembnih stvareh, izrečete tisto, česar do zdaj niste. There is a prime example, one of the most privileged features, which is worth the effort.
Uživajte v lepih dnevih, dobrem počutju in veselih trenutkih. Le zadnji lunin krajec v petek na precej dinamičen, na področju področju se boste na novo prebudili, ravnali boste drugače kot običajno in zato naredili korak naprej v osebnem življenju.

[ad_2]
Source link