Thursday , February 25 2021

Padla je odločitev or finalu tisočletjaPovratna finalna tekma južnoameriške cope libertadores with River Platom in Boco Juniors, who joins the final round of the final tuesday, on the 8th of July, deceased by the Argentine army, before coming to Twitter with a jubilant confessional confederation (Conmebol).
River PlateSportalSramota Argentincev pred očmi vsega sveta
komentarji:

9delitve:
65Prva tekma finala južnoameriške različice lige prvakov se je končala z 2: 2, povratna bi morala biti soboto, a so jo zaradi napada navijačev na avtobus nogometašev Boce Juniors sprva prestavili na nedeljo, nato pa odpovedali.

Navijači so v avtobus Boce metali kamenje ter druge predmete. Televizijska slika je pokazala nogometaše boce, kako zapuščajo povsem razbit avtobus, zaradi solzivca, s katerim je policija želela odgnati množico, not so imeli solzne oči in se borili s kašljem.

Nekaj ​​nogometašev je bruhalo, nekaj pa je bilo porezanih od razbitega stekla. Pabla Pereza, Boce captain, so najprej odpeljali v bolnišnico zaradi steklenih drobcev v očesu, pozneje so ga pripeljali nazaj na stadion, zdravniško oskrbo pa naj bi potrebovala vsaj še dva nogometaša Boce. Napad se je zgodil kljub številčni, a vendarle ne najbolj učinkoviti policijski zaščiti.

Let's see if there are disciplinary disruptions to the River Platu, which is easy to get around 24 hours in your flat list.
Boca Juniors River PlateSportalPovratne tekme tisočletja še drugič v dveh dneh ne bo
komentarji:

3delitve:
44Lucas Mario HorvatSportalSlovenec from Buenos Airesa to the Pojasnil, the Argentinian nobility
komentarji:

2delitve:
25thBoca JuniorsSportalTekma tisočletja na najbolj norem štadionu, ki ga je zgradil slovenec
komentarji:

1delitve:
128
Source link