Saturday , May 28 2022

Bi morali za opitost za volanom kaznovati tudi local i[ad_1]

Organizatorji akcije, ki je prejela številne nagrade, tudi na ravni Evropske unije, so predstavili rezultate in predloge, kako se zoperstaviti alkoholiziranim voznikom in tragičnim zgodbam, ki so pogosta posledica z alkoholom povezanih prometnih nesreč.

Alcohol ne sodi za volan. S "solimo" pamet tako mladim kot starim, a se Slovencev, glede na statistične podatke, ne prime prav veliko. K večjemu ozaveščanju, predvsem med mladimi, je je prinesla akcije Heroji v pižamah.

Heroji v pižamah je akcija, which is ji je pred letom dni na pobudo David Razgorška iz Zavoda Vozim pridružilo nekaj uglednih slovenskih podjetij in tudi državnih inštitucij. Združili so moči proti alkoholiziranim voznikom, ki jih je tudi med mladimi zelo veliko.

Heroji furajo v pižamah | Author: Gregor Prebil

Gregor Prebil

AvtocestaLevi pasAvtoVojnja po levem pasu postaja rak rana slovenskih avtocest
Mladi prepogosto mislijo, da se jim nič ne more zgoditi, da so nesmrtni.

"Ravno na to želimo opozoriti, želost sem, ko znova in znova gledamo podatke o prometni varnosti, za temi podatki so zgodbe, tako naših članov, kot druge zgodbe,"

The Razgoršek prawn, which je zaradi prometne nesreče tudi sam invalid na invalidskem vozičku.

Alcohol is a great addition to alcohol

Dovolj zgovorna je statistika, ki kaje, da vsako četrto prometno nesrečo v Sloveniji povzroči mladi voznik, da je vzrok za vsako peto nesrečo alcohol. Every year 3312 prometnih nesreč povzročili mladi vozniki, 317 per bilo alkoholiziranih, štirje pa so umrli.

Bistro projekta je zmanjšati število prometnih nesreč, katerih posledica je alkohol, ter mlade in starše ozavestiti, naj o prevozu domov razmišljajo že pred odhodom na zabavo. Slovné svoje že vedno nad evropskim povprečjem po številu povzročiteljev prometnih nesreč pod vplivom alkohola in tudi žrtev, mlade pa je pogosto celo sram, če jih starši čakajo pred localom, da jih po zabavi odpeljejo domov.

Heroji furajo v pižamah | Author: Gregor Prebil

Gregor Prebil

Organizers will be happy to take advantage of this, because they have the right to take advantage of the car in remote homes or alcohol. Heroj si, če sredi noči vstaneš in pobereš mlade po zabavi in ​​jih odpelješ domov. Opozarjajo, da je vse manj staršev, bratov, sester, stricev, tet, prijateljev, ki sredi noči vstanejo in "v pižami" pridejo po mlade pred najnovat klub. Povedati želijo, da da to ni sramotno dejanje, ampak herojsko in "kul" dejanje.

RadarJE SLIKAL ALI NI?AvtoPrehitra vožnja: Koliko časa na dom potuje plačilni nalog?
Organizatorji akcije opažajo, da je veliko staršev tudi herojev, mlade pa želijo odvračati od alkohola in vožnje pod vplivom alkohola, or z alkoholizirano osebo tudi na način, da jih po zabavi v vozilu pričakajo vozniki invalidi. Tudi na način želijo s šok terapijo mlade odvrniti od nespametnih dejanj.

Heroji furajo v pižamah | Author: Gregor Prebil

Gregor Prebil

Even if Japanese were tired locally

Eden from voznikov v eni od sedmih občin, v kateri so organizatorji izvedli akcijo, je tudi predsednik podjetja Toyota Adria, that you del project, Kensuki Cuči, which je povedal, kako so težavo z alkoholom rešili na Japonskem. In Japan, there are many alcoholics in the world, with 4,000 cats in 8,000 evrves. Prav tako plača kazen v višini 4.000 evrov tisti, ki je z njim v vozilu in ve, da voznik vozi pod vplivom alkohola. 4,000 cubic meters of tissue, which are alcoholic beverages. Denarna cats do not doleti tudi local, v katerem je alkoholiziran voznik bil, localu by grozi celo zaprtje. Even if Japanese people have been using the breast milk, they will be very alcoholic.

Heroji furajo v pižamah | Author: Gregor Prebil

Gregor Prebil

Cestna grbinaAvtoKaj povzroči vožnja prek grbin pri visoki hitrosti
Zato organizateurji accelerate Heroji in the most unpopular way to get a vidik, which is in Slovenia's premier posual position. Too, da bi moral organizator zabav poskrbeti za urejen prevoz ljudi iz zabave, ki jo organizira.

Opitih vse več mladih žensk

Organizers are accredited by the majority of the members who are currently undergoing a new, non-learner. In that case, you will receive a copy of the "Complete prohibitions" from the Hero of Furajo in the case, which shall be borne by the Authority, in the case of any kind, such as having regard to the Agreement, in accordance with the provisions of the precedent, da mladi sploh ne bi sedli za volan ali vozilo, ki ga upravlja alkoholiziran voznik.

Heroji furajo v pižamah | Author: Gregor Prebil

Gregor Prebil

požar, trojane, predor,SlovenijaAs a result, trojanskega predora occurs in zapeljal v nasprotno smer
Kot je opozorila dr.

Maja Roškar

From national standard to varieties of nutrition (NIS), your alcohol is in the process of promoting the problem. Navedla je, da samo zaradi zdravstvenih težav, so posledica uživanja alkohola, na dan Slovenijj oblička dve osebi, če k temu prištejemo še alkohol za volanom in s tem povezane nesreče, na dan umrejo v Sloveniji tri do štiri osebe. Vsak dan bolnišnico sprejmejo 10 oseb, ki so na kakršenkoli način zbolele zaradi posledic uživanja alkohola. Grozljivo je, da se vse več mladih do 35 leta starosti opija. To pomeni, da ob koncih tedna, ko je zabav največ, zaužijejo velikanske količine alkohola, kot je grozljivo tudi to, da je alkoholiziranih vse več mladih žensk, zato je treba oba spola v povezavi z alkoholom obravnavati enakomerno.

[ad_2]
Source link