Sunday , May 28 2023

VELIKO VESELJEI KUĆI RAŽNATOVIĆA: Cecin sin verio devojku Bogdanu (PHOTO) | Scena[ad_1]

M. Ć. |

                            14. novembar 2018. 00:05 |

                                Comentara: 0

U kući Ražnatovića organizovano je veliko slavlje, a sada se, naravno, s nestrpljenjem očekuju detaljnije informacije vezano za svadbu koja je već najavljena za jun sledeće godine

PEVAČICA Ceca Ražnatović u utorak se oglasila na "Instagramu" veoma lepim povodom, i obradovala svoje obožavaoce, ali i sve one koji vole njenog sina Veljka. Folk zvezda je objavila sliku na kojoj je ruka njegove devojke Bogdane Rodić, i to sa prstenom, uz natpis "Snajka zvanično verena".

Tim povodom u kući Ražnatovića organizovano je veliko slavlje, a sada se, naravno, s nestrpljenjem očekuju detaljnije informacije vezano za svadbu koja je već najavljena za jun sledeće godine. Nema sumnje, biće to još jedno veselje o kome će se dugo pisati i pričati. Sećamo se, uostalom, na koji način je proslavljeno prvo Veljkovo, pa zatim i punoletstvo Cecine ćerke Anastasije.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENI SE VELJKO RAŽNATOVIĆ: Svadba u junu sledeće godine?

Priča o vezi Veljka i Bogdane procurila je u februaru ove godine. Ražnatović junior je godinama bio poznat po nemirnom duhu kad su u pitanju devojke. Njih nekoliko je već nazivano Cecinim snajkama, my cup, izgleda da je konačno došla her prava, koja će to zaista i biti.

Photo: Instagram / cecaraznatovic

[ad_2]
Source link