"Dragi roditelji desde ci nemaju rak: Evo što se dogodilo mom detetu tokom hemoterapije zato što je slučajno u prodavnici bila slučajno izložena boginjama.

1. Bila je u karantinu mesec dana. Kao da joj nije dovoljno teško što sa osam godina mora prolaziti kroz hemoterapiju. Dodajte tome nemogućnost da izađe iz kuće.

2. With the help of pediatric / oncology, the morals on which you can take care of your pacifist and your health care provider will be able to provide detailed information about your needs. To jeopardize the occurrence of an ostentatious deceit.

Vaccinacija

VaccinacijaPhoto: Profimedia

3. Soba u kojoj is nalazila morala the biti zatvorena and očišćena što je onemogućilo da je koriste druga deca.

4. State of the state of the country where the people of the country are licensed. Vam se ne čini kao velika stvar, ali zamislite da vam je osam godina, ćelavi ste, koščati, nemate obrve i trepavice, a na sve to još morate da nosite masku za lice u javnosti.

5. Trebalo je da primi injekciju koja bi joj podstakla razvoj belih krvnih zrnaca, nakon koje dolazi do jakih bolova u kostima. Srećom, kod nje je broj belih krvnih zrnaca bio dovoljno visok, pa new morala da prolazi kroz to.

Onkologija

OnkologijaPhoto: Profimedia

6. Naš onkolog je morao da provede mnogo vremena u konsultovanju sa stručnjakom koji radi na infektivnom kako bi shvatili što moraju da urade za nju i za ostalu decu koja su taj dan bila u klinici. Plakala sam od olakšanja kad su mi rekli da nijedno det neće morati da prima tu bolnu terapiju.

Imali smo sreće što je bilo leto pa nije izostajal iz škole. Već je propustila tri meseca kad smo počeli sa hemoterapijom. Dotuklo bi je da je morala propustiti još. Molim vas, vakcinišite svoju decu. I vi se vakcinišite protiv gripa. Napravite to iz saosećanja prema deci kojoj je važan imunitet jer njihov imunitet ne radi kako bi treba ", napisala je ona.