Saturday , May 28 2022

JOER IS RAZBOLELA JER YOUR NEW VACCINISAL! Ova žena opisala je AGONIJU kroz koju sada prolazi | Svet[ad_1]

JOER IS RAZBOLELA JER YOUR NEW VACCINISAL! Ova žena opisala je AGONIJU kroz koju sada prolazi

Nikol ima važnu poruku, Photo: Twitter print screen

Jedna mama je odlučila da podstakne ljude da se vakcinišu i da vakcinišu svoju decu tako što je otkrila s kakvim se problemima suočava njena osmogodišnja ćerkica koja boluje od raka zato što ljudi s kojima je došla u kontakt nisu bili vakcinisani.

Priest Nikol Stelon O'Donel podijelila na svom Tviteru dobila je gotovo 80 hiljada lajkova, and podeljena je više od 50 hiljada puta.

– Dragi roditelji desde ci nemaju rak: evo šta se dogodilo mom detetu tokom hemoterapije zato što je slučajno u prodavnici blog izložena boginjama.

1. Bila je u karantinu mesec dana. Ionako je dovoljno teško što s osam godina mora prolaziti kroz hemoterapiju. Dodajte tome nemogućnost da izađe iz kuće.

2. With the help of pediatric / oncology, the morals of otkazati all osteasy pacijent i zatvoriti je u sobu dok nosu uspeli da saznaju detalje o njenoj izloženosti. To jeopardize the occurrence of an ostentatious deceit.

3. Soba u kojoj is nalazila morala the biti zatvorena and očišćena što je onemogućilo da je koriste druga deca.

4. State of the state of the country where the people of the country are licensed. To vam se možda ne čini kao velika stvar, ali zamislite da vam je osam godina, ćelavi ste, koščati, nemate obrve i trepavice, a na sve to još morate nositi masku za lice u javnosti.

5. Postojala je mogućnost da mora primiti injekciju koja bi joj podstakla razvoj belih krvnih zrnaca, nakon koje dolazi do jake boli u kostima. Srećom, kod nje je broj belih krvnih zrnaca bio dovoljno visok, pa new morala prolaziti kroz to.

6. Naš onkolog je morao provesti mnogo vremena konsultirajući se sa stručnjakom za zaraze kako bi shvatili što moraju da urade za nju i za ostalu decu koja su taj dan bila u klinici. The post will be held on the first day of the week, but it will not be easier to find out what you are looking for, including index.hr.

Imali smo sreće što je bilo leto pa nije morala izostajati iz škole. Već je propustila tri meseca kad smo počeli s hemoterapijom. Dotuklo bi je da je morala propustiti još.

Molim vas, vakcinišite svoju decu. The vaccine is a viable grip. Uradice to iz saosećanja prema deci koja treba da imageu grupni imunitet jer njihov imunitet ne radi kako bi trebalo – napisala je ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Index.hr)

[ad_2]
Source link