Sunday , October 24 2021

Her liver is vegan: Doctor "pretend to be" experiment[ad_1]

U posljednjih nekoliko godina znatno je poraslo interesovanje za veganskom ishranom, najviše zbog zabrinutosti za zdravlje, životinje i životnu okolinu.

Vegani does not have to say anything about it, but it does not matter whether it's a living thing – the primary, the jelly or the like.

Ali koliko je teško tako funkcionisati i da li to donosi zdraviji život?

U posljednjoj epizodi britske serije "Vjerujte mi, ja sam doktor", doktor Žil Jeo je odlučio da mjesec dana bude vegan i vidi kako će to uticati na njega.

Like everything else, one of the most unpleasant developments in the industry is that the company has the ability to make the most of the world in the BBC, as well as the BBC.

Jaja, sir i meso su zabranjeni iz očiglednih razloga, ali i majonez, pojedine paste i vino – u neka alkoholna pića se tokom proizvodnje ubacuju riblje kosti ili proteini životinja.

Takođe, jedan od glavnih izazova je i da konzumirate sve ključne vitamine i sastojke, nephodne za zdrav život.

vegan

At first, you can use the vegan diet to postpone the rheumatism of vitamin D, potrebnog za zdrave kosti.

Vegani ne piju mlijeko, pa u zamenu moraju da koriste neke vrste sojinog mlijeka, mlijeka od pirinča, organskog soka od pomorandže i pahuljica za doručak.

Ipak, you have the right to make the most of it, so you will be able to get rid of vitamin D.

Osim toga, problem je i čest nedostatak joda, naročito kod djevojaka.

Kravlje mlijeko je glavni izvor joda, a sve alternative nisu dovoljno dobre po tim pitanju. It is possible that you can get it out of it, but you can not afford it.

There is a great deal of vitamin B12.

Neće ga pronaći u sjemenju, lješnicima ili povrću, tako da vegani i vegetarijanci moraju da koriste pahuljice za doručak i nutritivne kvasce.

Da li će vas veganstvo učiniti zdravijim?

In addition, you have the opportunity to study the results of the 10-year study – and you will be able to work in a vibrant, vegan, and many other ways – to get there.

Naučnici su došli do zaključka da kod vegana i vegetarijanaca postoji značajno niži stepen oboljenja srca i mogućnosti dobijanja raka, iako nema razlike u ukupnoj smrtnosti.

Drugim riječima, biti vegetarijanac ili vegan se uglavnom povezuje sa zdravim životom, ali to ne znači i živjeti duže.

Istraživanja i kojima bi bilo naučno potvrđeno da vegani duže žive bi bilo veoma teško uraditi.

Bila bi potrebna velika grupa ljudi koje biste po slučajnom uzorku podijelili na one koji će biti vegani i one koji će jesti meso, pa godinama kasnije vidjeti rezultate.

At the same time, the nails are all vegans in the air every day and every day.

Kako vegani nešto veću pažnju obraćaju na zdrav život, moguće je i da zdravstvene razlike nemaju nikakve veze sa samom dijetom.

Kako je prošao Doctor Jeo?

Nakon mjesec dana veganstva izgubio je četiri kilograma, a holesterol mu je pao za 12 procenata.

A da li će nastaviti?

"Bio sam prijatno iznenađen", say it.

"I have a plan that will allow you to come up with me, from the point of view of my family."

"Moram da priznam da sam se plašio da mjesec dana budem vegan, ali kada sam naučio by recepata bio sam dobro i zapravo sam uživao".

"Za mene, ključ nije bio u tome da kuvam veganske verzije jela koja bih inače jeo sa mesom, već da koristim recepte koji su napravljeni samo za vegane".

"Ono što mi je najviše nedostajalo su jaja, a očekivao sam da mi meso mnogo više nedostaje".

Commenting on the portal in the real world of "Girls Online" is not a good idea.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevanje. Tři prázdného žádné žádného, ​​žádné žádného, ​​žádného jako žádného. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Codex novinara, prijavite Ombudsmanu.

New dozens of external links will be added to your comments!

If you do not want to receive a comment, please comment or comment on the news and the funk portal of the Vijesti, you may want to contact us at [email protected]

If you do not have a premium, please add or comment to the PREMIUM website at any time by [email protected]

[ad_2]
Source link