Thursday , January 20 2022

Borko Stefanović: Have a look at the BIA! Ministar Stefanović commented on his proposal Telegraph[ad_1]

– Policajac je prepoznao napadače i zahvaljujući njegovom prisustvu MUP je brzo reagovao i uhapsio osumnjičene, zar vam se ne čini potpuno besmislena tvrdnja da je onda to organizvala neka služba ili Bata Gašić? – later Nebojša Stefanović

Borko Stefanović and Nebojsa Stefanović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović has been abducted by the Danes as opposed to the threat of opposition to Savezja Srbiju since its inauguration for Borka Stefanovića in Kruševcu will take over the BIA Bratislavom Gašićem.

– Ne znam kakve veze ti napadači mogu da imaju sa Bratislavom Gasićem. Sva trojica su iz kriminogene sredine. Radi is o M. Ž. (1988) D.G. (1987) M.E. (1980) from Kruševca – rekao je Stefanović.

Ministar de conferenciji za novinare rekao da se u trenutku napada na Borka Stefanovića, u neposrednoj blizini mesne zajednice u kjoj je planjana Saveza za Srbiju, nalazio policajac koji je takođe zadobio udarce, jer se telom postavio između lidera Levice Srbije i napadača.

Policajac je, prema Stefanovićevim rečima, prepoznao napadače i zahvaljujući njegovom prisustvu MUP je brzo reagovao i uhapsio osumnjičene.

– Kad do pogledate to kao činjenicu, zar vam se ne čini potpuno besmislena tvrdnja da je onda to organizvala neka služba ili Bata Gašić. Potpuno neracionalno – rekao je Stefanović.

Zbog israja koja je u toku ministar new mogao da daje preciznije informacije, ali je rekao da će ona pokazati okolnosti i motive zbog kojih se napad dogodio.

– Ali za razliku od svih kada je Ranko Panić okolje, jer je drugačije mislio od tadašnje vlasti koju su činili Tadić, Jeremić, Ðilas, šest godina nije ni bilo sklep za ubistvo, niti je koga interesovalo. Mi smo počinioce uhapsili za dva sata. To pokazuje suštinsku razliku između njih i nas – rekao je Stefanović.

Photo: A. Nalbantjan

On the najoštrije osudio napad na Borka Stefanovića.

– Ne želim da umanjim napad na Borka Stefanovića, osuđujem ga najoštrije, ali samo podsećam da to što svakog dana govore u medijimaiI to što izgovaraju rečenice mržnje samo da bi se dočepali vlasti i fotelje, new dobro za društvo, pogotovo ne za ljude koji tvrde za sebe da hoće da bore protiv nasilja u društvu. To je najgore licemerje – rekao je Stefanović.

Ministar je pohvalio kruševačku policiju za brzu reakciju, navodeći i da je osumnjičenima određen pritvor.

– You will be able to make your own brand new, and you will be able to make new friends. Očekujem da će tužilastvo tražiti oštre kazne – rekao je on.

Stefanović je kazao i da je problema to što neki ljudi iz političkog spectra iz Saveza za Srbiju pokušavaju da jednom jako lošom kampanjom kapitalizuju jo političku dobit na osnovu nečega gde je država pokazala da može efikasno da reaguje.

Kada se govori o jeziku mržnje, upravo su oni, dodaje Stefanović, pozivali na silovanje premijerke, govorili da političke protivnike treba streljati, prebijali su novinare.

– Yes sam na to upozoravao, oni su tada ćutali i okretail glavu. Kada je što je Ranko Panić niko nije rekao ni reč, a najviše boli što ni danas neće da kažu nijednu reč o tome – rekao je ministar.

Stefanović, who has the SNS functionality, said SNS would not be able to have such a good job.

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović is a member of the board of directors of the conference, where you will be invited to attend the meeting, where you will be organizing and organizing your work.

Stefanović is a new spouse, whose name is "Katy tvrdi, počinioci napada" pratili kretanje "predstavnika Saveza za Srbiju u Kruševcu.

On je rekao da ga je napala grupa mladića sa kapuljačama, na ulazu u prostorije Mesne zajednice Rasadnik, kojima je, navodi, rekao "dobro veče", a zatim je dobio udarac u potiljak.

– Izgubio sam mnogo krvi, rasekotina je bila vrlo široka – dodao je naveo da su ga šutirali u glavu dok je bio u nesvesti, da da lekari utvrdili da udarci nisu zadati rukom.

Stefanović, and there is nothing to be said about Levice Srbije, either "izbijena dva zuba", or new objection, as he can.

On the occasion of the MUP Srbija brzo pronašao i uhapsio napadače na njega, kao i to što je predsednik Aleksandar Vučić sinoć osudio taj napad, ali je dodao da "new dobro da se priča da ima više verzija događaja i da je u pitanju lakša telesna povreda".

Even though it has been redrawn yet, it will be the "gray crunchy group", which will be the "controversial businessmenom", and that will be the opportunity of graduating from Bratislavom Gašićem.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Povezane vesti

Najnovije iz kategorije Vesti

Tagovi:
                BIA,
                Borko Stefanović,
                Bratislav Gašić,
                Levica Srbije,
                Nebojša Stefanović,
                Savez za Srbiju

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

[ad_2]
Source link