Saturday , February 4 2023

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe jucătorii de la dinamo. "Nu pot da o pasă, shi-au greşit meseria!" ⚽ Fanatik.ro[ad_1]

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe jucătorii de la Dinamo la finalul derby-ului jucat împotriva FCSB-ului, scor 1-1, ín etapa a 15-a din Liga 1 Betano, seasonal 2018 – 2019. "Procurorul" i-a atacat pe Gooper þi Gomelt, doi fotbalisti care au fost titulari pe "Arena Naţională".

"A fost un meci chinuitor. Când ai fost jucător de fotbal şi vezi un asemenea chin … Sunt jucători la Dinamo care nu ştiu să centreze. Shi-au greşit meseria. Nu poţi să concep ca din minaret 52 să joci cu om în plus şi să nu se vadă. Steaua are o calitate în plus.

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe jucătorii de la Dynamo

Mircea Rednic ar trebui să înceapă schimbările de la mijlocaşi. Attata timp cât Gomelt sau Cooper nu pot da o pasă pe jucătorii laterali, nu poţi avea pretenţii. Poate va reusi să aibă nichte trasee de joc, dar e o situaţie foarte grea. S-ar putea ca Rednic s în play-off, narrow are în continuare meciuri dificile ", a declarat Cornel Dinu, conform gsp.

"Pe Arena Naţională nu mai e gazon, e pământ. Nu trebuie să te surprindă pentru că e în subordinea Primăriei. Utaţi-vă cum îngrijit Bucureştiul şi vă da seþama "- Cornel Dinu

[ad_2]
Source link