Saturday , October 1 2022

Får 60 prosent av rommene i Molde[ad_1]

Petter A. Stordalens hotellkjede Nordic Choice Hotel zur Ärrekke drevet hotellet Quality Alexandra som med 165 rom er Moldes nest største hotell.

Fra første januar neste år er det slutt. Also overturned manonkurrenten Scandic driften av hotellet. Scandic driver fra før Moldes største hotell, Scandic Seilet med 224 rom. Dermed får Scandic hånd om 389 rom i Molde. Det tilsvarer over 60 prosent av alle hotellrommene i byen.

Ble ikke enige

Det er Pandox, med blant andre Christian Ringnes og søsknene Helene og Christian Sundt som store eiere, som eier Alexandra.

I en pressemelding fredag ​​skriver Scandic at hotellet, med en historie tilbake til 1885, ble delvis oppusset i 2015 og 2016 og at parthen erblitt enige om å renovere også resten av hotellet.

For Nordic Choice you will find a hotel in i Molde.

– Vi ble ikke enige om betingelser for ny leieavtale da den gamle løp ut. Vi Ønsker å tilby våre gjester hotell i Molde, men det kan nok ta litt tid. Nå vil Scandic ha 60 prosent av market, så jeg tror alle vil være tjent med litt mer konkurranse i Molde, sier administrerende direktør i Nordic Choice, Torgeir Silseth.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og / eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, blood kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Denne er til salgs for første gang

Du har neppe råd til den.

00:47 Min

Publisert:

[ad_2]
Source link