Tuesday , February 7 2023

Jamai Loman heeft een nieuwe nier[ad_1]

Jamai Loman zegt in De Wild In De Middag een zware tijd achter de rug te hebben. Door toedoen van nierfalen had de normaal zo goedlachse zanger een nieuwe nier nodig. "Er was haast geboden. Ik moest uitgebreid getest worden of mijn lichaam een ​​transplantatie aankan, dat gaat van vaat- tot botonderzoek, maar ook alle potentiele donors moesten onderzocht worden.Zowel lichamelijk als geestelijk.Uiteindelijk bleek er een match met mijn zwager te zijn en ging daarmee het licht op groen voor de transplantatie. "

En dus onderging Jamai zo'n anderhalve maand geleden de zware operatie. "Met veel plezier is blood transgenic, transplantatie achter de rug is, anderhalve maand come from the two met succes getransplanteerd."

Jamai heeft inmiddels het gevoel de hele wereld weer aan te kunnen. "Ik mag alles weer doen wat iedereen doet.Maar ik ga niet meer tot zes uur in de ochtend drinken.Naar het feestcafé van Lil 'Kleine gaan lijkt me dan ook geen goed idee, haha."

De presentator vertelt aan radiopresentator Ruud de Wild erg voorzichtig te zijn geworden. "Ik mag alles wel weer, maar het gaat erom of ik het durf.Ik he he voorzichtig geworden.Als je zoiets heftigs meemaakt, als je ineens afhankelijk bent van dialyse, from schrik jear onwijs van.Voor mijn gevoel kan ik wer een marathon lopen, maar dat lijkt me niet verstandig. "

Jamai legt uit nooit bang te zijn geweest dat zijn nierproblemen zouden zorgen voor zijn dood. "Ik heb nooit gedacht dat ikododging, nee. De artsen zeiden heel snel: je nier is ziek, jij niet.

Het Idols-icoon vertelt de nier van zijn zwager gehad te hebben. "Hij was zo lief en dapper om zijn nier aan mij af te staan."

Jamai zegt langzaamaan weer aan het werk te willen gaan. "Ik kan nog geen concert van anderhalf uur geven, maar ik kan wel weer optreden.r staan ​​gelukkig al weer optrenden gepland en in januari ga ik weer The Voice doen."

[ad_2]
Source link