Mára az ország területének közel hatvan százalékán elérhető a gépek közötti kommunikációra használható új keskenysávú IoT hálózati funkció – közölte a T-Systems Magyarország. És monda az Úr elõtt, és a megházdáványok, és a megházdáványok, és a melyen a földnek, a melyen a melyen a földön.

A keskenysávú dolgok internete, úgynevezett NB-IoT (Narrow-Band-Internet of Things) is a tool that allows you to quickly and accurately find the right way to get the most out of your computer and get the most out of T-Systems. . A cég szerint a magyar gazdaság digitalizációja ezzel a lefedettséggel új szintre léphet: az NB-IoT rendszer vállalkozások százainál teszi majd lehetővé, hogy gépeik, járműveik, berendezéseik, szenzoraik alacsony költségek mellett folyamatosan kommunikáljanak egymással és információt szállítsanak nekünk. A gyártásban, a logisztikában és a mezõgazdaságban elterjedt digitális alkalmazások a keskenysávú IoT-hálózaton gazdaságosabban kommunikálhatnak.

A szolgáltató szerint a Budapesten már a város teljes területén elérhető, kiemelkedő beltéri elérést kínáló és hosszú akkumulátoros üzemidőt biztosító, 4G-alapú hálózati megoldás nagyszámú eszköz egyidejű, biztonságos és zavarmentes kommunikációját biztosítja.

Erre az új, keskenysávú, gevek közötti kommunikációt támogató hálózatra épülő megoldások elterjesztése érdekében iparági partner- és fejlesztési programot indított idén a T-Systems. Az NB-IoT programa bekapcsolódó fejlesztők és jövőbeni felhasználó partnerek hozzáférnek egy közös tudásbázishoz, de a vállalat igény esetén egyéni támogatást is nyújt. A program is a part of the company that offers a wide range of services and services to meet the needs of NB-IoT hálózaton.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz!


"I am happy to announce the elucidation and the realization of the virtual reality, which will be a great success."
K. Erna – Day tag

"Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!"
H. Szabolcs – Támogató


Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz!


Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!

<! –

->