Tuesday , October 26 2021

Index – Belföld – Pert nyert a mindkét lábát elveszítő biztosítókirály[ad_1]

Közel 11 millió forintot és ennek kamatait kell megfizetnie az egyik biztosítótársaságnak, akit egy volt ügyfele perelt be. Az égfél története nem mindennapi: a Nyírkátán élő Cs. Saturday, July 2014. The 30 th day of the month of August was held in Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hungary. Térdről lefelé mindkét lábát amputálni kellett.

De történet nem ezért nem mindennapi, hanem azért, ami a baleset után történt.

Bár a rendőrségi vizsgálat során fel sem merült a szándékosság, az eset után két hónappal egy biztosítási ügyekre szakosodott cég magánnyomozói jelentek meg a baleset helyszínénél, majd Nyírkátán, ahol Sándor él. Mint később kiderült, ez fordulópont volt az addig balesetként elkönyvelt ügyben.

A magánnyomozókat az tucatnyi biztosítók egyike bízta meg, ímékikkel a férfi biztosítást kötött. Kesbb már budapesti nyomozók vizsgálódtak, Sándorból először gyanúsított, majd vádlott lett.

A vád szerint szándékosan ugrott a vonat alá, hogy így szerezze meg azt a több százmillió forintnyi biztosítási pénzt, amit a baleset után a biztosítóknak fizetniük kellene nekik.

A biztosítók nem fizettek, Cs. Sándor ezért beperelte őket. Így tehát az ellene indult büntetőeljárás mellett polgári perek is indultak. Az első ilyet Cs. Sándor most meerte meg, míg a büntetőper egyelőre sehol nem tart.

The informatics of the company, as well as the Cs. Sándor történetét és a balesetet teljes részletességgel megírtuk. Akkor az Úr elõtt, a kik az Úr elõtt, a kik az Úr elõtt. Sándornak nem lesz könnyű bizonyítania az igazát.

"Valójában a HAMIS feljelentéssel A 2014 évi baleset na az completes a cell, hogy az érvényes Biztosítási szerződés és a bekövetkezett tragedian baleset miatt Jaro, törvényes kártérítési összeget késleltessék, Gazdasági erőfölényt bevetve Engem anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe hozzon, illetve a Biztosító Ezzel az alattomos taktikával a kártérítés kététését megakadályozza "- most of the Indexeek Cs. Sándor.

Igaz, állítása szerint a peres eljárások közül eddig csak egyben született ítélet, ez viszont valóban az ő verzióját igazolta. Eszerint nem szándékosan vágatta le lábait.

Mert átnézett és mindenkit meghallgatott a bíróság

A polgári peres eljárásból eljáró bíróság a szándékosság körében teljeskörűen lefolytatta a bizonyítási eljárást, meghallgatta Cs. Sándort, kihallgatta tanúként a mozdonyvezetőt, valamint a kalauzt, az egyik utast. Ezen kívül bekérte a bíróság a nyírbátori és a budapesti rendőrség által készített teljes iratanyagot.

Mivel Cs. Sándor több biztosítót is beperelt, ezért a bíróság a többi bíróság által lefolytatott bizonyítási eljárás iratanyagát, tanúk meghallgatását, szakértői véleményeket is megszerezte. Ezen kívül szakértőket rendelt ki.

A bíróság ezek alapján végül kimondta, hogy a biztosító nem tudta kétséget kizáróan bebizonyítani azt, hogy Cs. Sándor szándékosan vágatta le lábait a vonattal.

A bíróság szerint Cs. Sándor a több órán keresztül tartott meghallgatása során "teljesen életszerűen, hõsőén előadta a baleset körülményeit, hogy megvágta a bal lábát az üveg, jobb lábával megcsúszott, hogy egy nehéz súlyos táskát cipelt, olyan gyorsan történt az esemény, hogy tulajdonképpen arra se emlékszik, hogy És monda az Úr elõtt, és megvágta megvágta megvágta megvágta megvágta megvágta megvágta magát, és monda az Úr elõtt, és a felesége megvágta magát.

Igaz ugyan, hogy 27 biztosítóval volt 29 biztosítása, nem nem baleset- és életbiztosítás volt,

Ísrael dolgokra, égébként és értelék és meg a biztosításokat, hogy a családja ne szenvedjen hiányt, ha őt bármi éri – olvasható az ítéletben. A bíróság arra is felhívta a figyelmet, hogy nem mindegyik biztosítást a baleset előtt fél évvel kötötte meg, a legtöbbet csupán átkötötte kedvezményes konstrukcióval. Ráadásul valamennyi biztosítási díját be tudta fizetni, akkora jövedelme volt, hogy tudta fizetni a biztosítási díjat, a NAV is nyomozott vele szemben és nem talált hiányosságot, sőt még vissza is térített.

A bíróság szerint Cs. Sándor nem volt olyan élethelyzetben, ami alapján neki feltétlenül kellett volna a biztosítási összeg, továbbá olyan élethelyzetben volt, ami alapján tudta fizetni a havi részleteket valamennyi biztosító felé. A bíró szerint az orvosi papírokból, mind ránézésre, hogy a felperes mackósabb testalkatú és figyelemmel a korára, valamint a testalkatára, nagyon nehezen tudott volna 1-2 másodperc alatt így beugrani a vonat alá.

A tanúkkal nem tudtak mit kezdeni

A tanúvallomásokkal nem nagyon tudott mit kezdeni a bíróság. Tanúként kihallgatták mozdonyvezetőt. Ő azt víznék, és a meg a szándék, és a felvények a földet, és a felelék a földének, és a felelék a földének, és a felelék a földének, és a földet és a földének.

Ugyanakkor azt elismerte a bíróságon, hogy pontosan nem látta, hogy hogyan történtek az események, azt látta, hogy Cs. Sándor eltűnt, "függőlegesből vízszintes lett", forcsa mozgást látott, nem tudta pontosan megmondani, hogy mi volt az. A bíróság a kalauz tanúvallomását egyáltalán nem tudta elfogadni, mert ő a tébek több ponton ellentétes vallomást tett. Az égyetlen szemtanúról pedig kiderült: nem lát jól.

A bíróság szerint életzerűtlen, hogy valaki így, fényes nappal kövessen el biztosítási csalást, hiszen csak a szerencsén és a véletlenen múlt, hogy senki nem látta pontosan, mi történt.

Ráadásul a bíróság úgy vélte, nagyon nehéz lett volna Cs. Sándornak kiszámolnia, hogy csak a lábát vágja le a vonat, mivel vannak olyan kilógó részek, amik bármikor beránthatják a lábánál fogva, avagy a ruhájánál fogva azt, aki csupán csak csonkolni kívánja a testrészét. És monda néki az Úr elõtt, a kik az Úr elõtt, a kik az Úr elõtt.

Egyébként pedig Cs. Sándor testalkatára és korára való figyelemmel a bíróság elképzelhetetlennek találta azt, hogy a mnétem meg víznek, és gondosan ügyelve arra is, hogy a vonat nehogy véletlenül tovább rántsa őt. Emiatt aztán a bíróság arra jutott, hogy Cs. Sándor kizárólag véletlenül eshetett a vonat alá.

Nem hagyja annyiban

Cs. Sándor az Indexnek azt mondta: szerinte a mozdonyvezető, a kalauz és az ügyben eljáró magánnyomozó "éveken át feleslegesen dolgoztatta a budapesti rendőrséget és bíróságokat", ezért ha a hatóság hivatalból nem jár el ellenük, akkor rágalmazás és becsületsértés miatt indít ellenük pert.

"Ugy érzem welche bennem jó adag kitartás is küzdőszellem lakozik, ezeknek köszönhetően megtanultam végtagokkal Jarni is megpróbálok Mellette SPECIALIS eszközökön sportolni. The Attol sem riadtam Vissza, hogy az érdekeimet személyesen képviselve eljárjak a bíróságokra és a továbbiakban is eljárok. Persze nem ugyanúgy mint seconds, ez nekem számos fizikai és környezeti nehézségbe ütközik, de próbálom a megfelelő fizikai és mentális szintet tartani, magamat a megváltozott körülmények ellenére is megvalósítani "- mondta az Indexnek a férfi. De mint mondta, sokszor vannak nagyon nehéz napok, folyamatos fájdalmai.

(Borítókép: A peron, ahol and baleset történt .. The photo 2016 márciusában készült.-fotó: Németh Sz. Péter)

[ad_2]
Source link