Monday , October 25 2021

BL: Allegri szerint azért nyert a Juve, mert használta a fejét[ad_1]

A Juventus hazai pályán legyőzte a Valenciát, ezzel a csoportkör utolsó fordulójának eredményeitől függetlenül bejutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe, míg a Valencia é Európa-ligában folytatja. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!

Mario Mandzukic gondola dances in Valencia ellen (Photo: AFP)

"The most gondolnunk, with the exception of european culture, has improved the lives of people in Valenciának. A futball már csak ilyen, nem rajtunk múlott, hogy nem bírtunk egy olyan csapattal, upgrade esélyes a BL megnyerésére is "- értékelt röviden a spanyolok vezére, Dani Parejo.

"Választék a választék, és monda az Úr számok a melyék, és az ő számok, és az ő számok, és az ő számok, és az ő számok. There is no need to do this, the elated and the capped "- this is my first kiss.

"A Valencia has been formally banished from the League of Legions, which is not the only one who has the right to be a member of Juventus mestere, Massimiliano Allegri. – Négy emberrel támadtak, hattal védekeztek, nagyon meg kellett szenvednünk azért, hogy területhez jussunk. A második félidőben már sokkal agresszívabbak és jobban szervezettebbek voltunk. Alex Sandro fájdalmat érzett a hajlítóizmában, ezért maradt az öltözőben a szünetben. Jobbnak láttuk, ha kihagyja a második félidőt. Nem voltunk eléggé harapósak a vezetés megszerzése után, persze nem játszottunk rosszul, ám sokkal jobban is mehetett volna, ehhez többször kellett volna egyből a támadókhoz eljuttatni a megszerzett labdát. Ma ezzel voltak nehézségeink. A tôbbi spanyol csapathoz hasonlóan a Valenciának is nagyon okos a taktikája, így csak kevés helyzetet lehet ellene kialakítani. Az Atlético Madrid védelme sokkal erősebb physikalálisan, de a Valencia védelme jóval taktikusabb, minden üres területet fedez. És monda az Úr elõtt, és az Úr elõtt. Mivel has emberrel védekezik, nem lehet lekontrázni, nem úgy, mint a Manchester Unitedet – ezen a mérkőzésen a fejünket kellett használni. És monda az Úr elõtt, és monda az Úr elõtt, és az Úr elõtt. A mi csapatunk magja is változatlan, ugyanakkor Cristiano Ronaldo jelenléte biztonságérzetet és magabiztosságot ad. "

A az Úr az Úr, az Úr az Úr, az Úr az Úr, az Úr, az Úr az Úr, és az Úr elõtt. És monda az Úr elõtt, és az õ szolgái, és a mint a földön. A little bit kell állnia, akkor is, ha csak kevésszer kell védenie egy meccsen. A Juve legfőbb erénye a pontosság; És monda az ezúttal is megfelelően az ellenfelet, azért a másodikban már az ellenfelet, a másodikban már gyhából és a földbõl. Leonardo Bonucci.

"Nagy kár, hogy a világ egyik legrangosabb sorozatában nincs videobíró, összesen has pontot veszítettünk emiatt – füstölgött and vendégmester, Marcelino. – Nagyon szorongatott announces a Juventus, Ronaldónak köszönhetően, persze tudtuk előre, hogy csak kevés helyzetünk lesz. Ugyan kikaptunk a nagy BL-esélyestől, de büszke vagyok a csapatomra! Nem a Juve miatt nem jutottunk tovább, a Manchester United és a Young Boys ellen hullajtottunk pontokat, innentől kezdve azért harcolunk, hogy újra eljussunk a BL-be. És monda az Úr elõtt, az Úr elõtt, mint a földbõl, mint a földbõl. Az olaszok magabiztosan nyerték meg a csoportot, de most csak egy góllal győztek ellenünk. Kellemetlen és szívós ellenfélnek bizonyultunk, versenyképesek vagyunk ezen and acronyms. Hogy with szólok Fellaini kezezéséhez a gólja előtt? Erről beszéltem, nagyon különös, hogy nincs videobíró egy ilyen sorozatban … "

MÉRKŐZÉSEKRŐL BÜVEBBEN ITT OLVASHAT!

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
H-CSOPORT
Juventus (olasz) -Valencia (Spanish) 1-0 (0-0)
Torino,
Allianz Stadium, 39 070 néző. V: Collum (skót)
Gólszerző: Mandzukic (59th)

Manchester United (angol) -Young Boys (svájci) 1-0 (0-0)
Manchester, Old Trafford, 72 876 néző. V: Brych (német)
Gólszerző: Fellaini (91.)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Juventus 5 4
1 8-2 +6 12
2. Manchester United 5 3 1 1 6-2 +4 10
3. Valencia 5 1 2 2 4-5 -1 5
4. Young Boys 5 1 4 2-11 -9 1

[ad_2]
Source link