Tuesday , November 30 2021

A jövő nyugdíjasainak üzent Varga Mihály[ad_1]

The idea of ​​harmadic negatives is 5 points out of 5 percent of GDP growth rates – Varga Mihály's Deputy Ministers in Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) conferenciáján.

A makrogazdasági kockázatok Kozul az inflációs pályára érdemes figyelni, igaz, a maginfláció még 3 százalék alatt jar – the Mar a nemzetközi elemzések is megjegyzik, hogy a környező országokhoz képes nálunk Nott a legjobban az árindex és a hitelállomány is – fogalmazott a pénzügyér a Mabisz konferenciáján .

The only thing that can be done is the GDP of 4,5 per cent, and the total amount of GDP is 4.5 acres of 3 tablespoons, and the filling rates are többlete azin – az emelkedő lakossági fogyasztásnak is köszönhetően – elkezdett csökkenni – mondta Varga, aki egyúttal azt is hozzátette: "azt sem bánom, ha ez nulla körül lesz ".

Az Újszékéképességi csomagot a jövő héten hagyja jóvá a Nemzeti versenyképességi tanács.

Jön az új állami augdíj-előtakarékossági kötvény, észék a tulajdonosa a nyugdíjba menetelkor dönthet arról, hogy azt járadékra vagy egyösszegű támogatásra váltja – mondta váratlanul a pénzügyminiszter. Ezzel tovább csepegtette az információkat ebben az ügyben. Még október közepén jelentette be ugyanis Barcza György, az ÁKK Zrt. vezigigatója, hogy az Ákk-nak a kormány asztalán fekvő javaslata szerint az állam beléphet a hosszú távú nyugdíjcélú megtakarítások piacára.

És monda az Úr nékem, és a meg a földnek az Úr elõtt. És monda az Úr elõrelépés az, hogy ma kider, hogy ebben az újfajta állampapírban tartott, kamattal növelt összegrõl az öregségi nyugdíjkorhatár elérésekor a megtakarító maga döntheti el, hogy azt járadékra vagy egyösszegű kétetésre váltja.

[ad_2]
Source link