Friday , January 27 2023

Страхотно! Disturbed идват в България – Култура и изкуство[ad_1]

Американската банда Disturbed една от най-успешните метъл групи в съвременната музикална история. От формирането им през 1996 до сега, музикантите имат продадени над 16 милиона албума и огромен брой почитатели по целия свят.

На 19 октомври тази година излезе новият албум на Disturbed – "Evolution", който е определян като един от най-добрите в кариерата им. Сингълът "Are You Ready" се изстреля на челната позиция в класацията Billboard's Hot Mainstream Rock Tracks и запази първото място четири поредни седмици. Той е с 5 милиона слушания в Spotify и близо седем милиона гледания в Youtube.

Disturbed анонсираха едноименното си световно турне, което ще представи както нови песни, така и някои от най-големите им хитове като "Down With The Sickness", "Inside The Fire" и "The Sound Of Silence". За щастие, България е включен в турнето и американската група ще гостува за пръв път у нас на Hills of Rock.

Фестивалът Hills of Rock ще се проведе за трета поредна година, като част от програмата на "Пловдив 2019 – Европейска столица на културата", на 28, 29 и 30 юни на Гребната база в Пловдив. Организаторите на събитието обявиха, че само първите 1000 билета за фестивала ще са с цена от 120 лева. В продажба са вече тридневни билети за фестивала в Пловдив.

Пловдив /
България

[ad_2]
Source link